EnglishSwedish

Vår Story

Var vi kommer ifrån & vart vi är på väg

VÅR VISION

Vi var trötta på att välja lågkvalitativa produkter med hög miljöpåverkan och allt för ofta inte heller hälsosamma. Vi kände att dessa produkter inte återspeglar vår kärlek och passion för våra pälsklädda familjemedlemmar. Därifrån skapades Lord Stafford. Vi utvecklar och säljer högkvalitativa husdjurstillbehör som produceras av miljövänliga material och av riktiga människor, inte maskiner. Människor som gynnas av vårt samarbete och som på ett eller annat sätt kan öka sin livskvalitet genom att arbeta med oss.


Förutom att erbjuda bra produkter och god service vill vi påverka hur husdjursindustrin arbetar idag med pressade priser för lågkvalitativa och ohälsosamma produkter med hög miljöpåverkan. Istället vill vi ta täten mot en mer human marknad med hälsosamma produkter av hög kvalitet som produceras i en rättvis arbetsmiljö. Vi kan inte göra detta ensamma, vi behöver din hjälp! Hjälp oss att skapa förändring genom att ansluta dig till vår e-postlista och följa oss på Facebook och Instagram.

VÅRT KALL

För oss har djuren inte bara en speciell plats i våra hjärtan utan också i våra liv och hem. Vi ser oss själva som ett livsstilsföretag för stilmedvetna djurägare.Vi tror på att stilmedvetenhet innebär ansvar för vår jord och våra medmänniskor. Denna inställning av livsstil och hållbarhet gör det möjligt för oss att finna framgång på okonventionella sätt och att tillhandahålla högkvalitativa husdjurstillbehör, gjorda med gott samvete.


Ida-Maria Åslund
Grundare av Lord Stafford

GREEN IS THE NEW BLACK

FUNKTIONALITET, HÅLLBARHET & HÖG KVALITET

Lord Stafford är ett svenskt varumärke byggt på principer av funktionalitet, hållbarhet och hög kvalitet. Våra produkter är gjorda av miljövänliga material och av etiskt och socialt ansvarsfulla tillverkare. Vi skapar slitstarka produkter från material som bibehåller färg och form.